Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ροταριανή Σεισμική Δραστηριότητα στα Τρίκαλα

Ο  Ρ.Ο. Τρικάλων  στο πλαίσιο της επαγρύπνησης και της ενημέρωσης των πολιτών, ξεκινώντας μια  σειρά από εξωστρεφείς εξαιρετικές εκδηλώσεις βασισμένες στην  Διαφορετικότητα, Ακεραιότητα και Ένταξη στην κοινωνία μας ,επιχείρησε και  πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο βράδυ 3/9/2022 στην πλατεία Δεσποτικού ,στην καρδιά της νεολαίας, ένα mini street food του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ της πόλης μας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ   στο Δήμο που μας  παραχώρησε τον χώρο αυτό, πιστεύουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που παραχωρήθηκε σε όμιλο,  ΑΛΛΑ και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  σε όλους τους επιχειρηματίες- επαγγελματίες που συνέβαλαν άλλοι με τα εξαιρετικά προϊόντα τους, άλλοι με την έμπρακτη υποστήριξή τους και άλλοι με την οικονομική τους προσφορά για την επίτευξη αυτής της δράσης.  Ενδεικτικά και με αλφαβητική σειρά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων ,  συνέβαλλαν με τα προϊόντα τους οι εξής  επιχειρήσεις :

Αρτοποιεία

  • Αρτογωνιά
  • Βαβίτσας
  • Bakery Stories
  • Διαλεχτό και
  • Σωματείο Αρτοποιών

Κρέατα

  • Ευθυμίου
  • Θεσσαλική
  • Κατσίκας
  • Μαράβας
  • Super Market Μασούτης.

Προϊόντα για την εξασφάλιση της υγιεινής και για  την συμπλήρωση και ολοκλήρωση της όλης εκδήλωσης.

  • Super Market Μασούτης

Ψήσιμο και προσφορά ειδών διατήρησης των προϊόντων στην σωστή θερμοκρασία

  • Ταβέρνα Ίανθος

Όποιος νομίζει ότι μόνον η λιακάδα φέρνει την Ευτυχία, δεν έχει χορέψει ποτέ στην βροχή!!! 

 Και εμείς οι Ροταριανοι αποδεικνύουμε, ότι με τον ήλιο και την βροχή προχωράμε και υλοποιούμε τους στόχους μας!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων

                                       Μια mini γνωριμία για το τι είναι  Ρόταρυ

 

Το Ρόταρυ δεν είναι μόνο μια ιδέα, είναι μία φιλοσοφία ζωής, που ξεκίνησε πριν από 117 Χρόνια και υλοποιεί ανθρωπιστικά προγράμματα κατά της πείνας, της φτώχειας, του αναλφαβητισμού, των ασθενειών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Άλλοι την καταλαβαίνουν και την καλλιεργούν,  άλλοι την αγνοούν και άλλοι την βλέπουν σαν μία ευκαιρία ανάδειξης.

Το τελευταίο έχει δύο ερμηνείες: Ή την χειρίζεσαι σωστά και επιβιώνεις σε αυτήν, ή την κοιτάζεις από μακριά, γιατί δεν μπορείς να την φτάσεις. Αυτή είναι μια αλήθεια που την βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, στην ζωή μας!  Όμως το σίγουρο είναι, ότι για να αγαπήσεις το Ρόταρυ πρέπει να έχεις την διάθεση να το γνωρίσεις. Και αφού το γνωρίσεις, τότε θα καταλάβεις την αξία του και θα χειροκροτήσεις τον εαυτό σου, που ανήκεις σε αυτό!

 

Όλοι οι Όμιλοι, μικροί ή μεγάλοι, όλα τα Κράτη, όλες οι Χώρες παγκοσμίως, βιώνουν δυσκολίες και τις λεγόμενες κρίσεις. Από αυτές όμως, όταν επικρατεί η λογική,  όπως άλλωστε αρμόζει  στην αξιοπρέπεια και στο επίπεδο των ανθρώπων που στηρίζουν τον Θεσμό, μαθαίνουμε να επιβιώνουμε, να γινόμαστε πιο δυνατοί και να κερδίζουμε με υπομονή και επιμονή το καλύτερο.

Η ανάγκη κινεί το μυαλό, η ψυχή τα αισθήματα, ο άνθρωπος την τύχη του και ο χρόνος τα πάντα!!

           Εκ μέρους του Δ.Σ. Ροταριανού Ομίλου Τρικάλων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή