Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σακαφλιάδες: “Μετά από μια καταστροφική χρονιά λόγω των νεκροθαφτών εκ Θεσσαλονίκης και ένα αβέβαιο καλοκαίρι γινόμαστε όλοι μια γροθιά”

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟ Τρίκαλα οι Σακαφλιάδες κάνουν κάλεσμα στήριξης στους Τρικαλινούς φιλάθλους. Αναλυτικά:

Μετά από μια καταστροφική χρονιά λόγω των νεκροθαφτών εκ Θεσσαλονίκης κι ένα πολύ αβέβαιο αρχικά καλοκαίρι, φτάσαμε αισίως μέσα Νοέμβρη για να ξεκινήσει επιτέλους το πολύπαθο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής!

Η ομάδα πλέον υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη και με την οικονομική βοήθεια νέου επενδυτή ρίχνεται αύριο το μεσημέρι στη μάχη του πρωταθλήματος στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας.

Με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, αύριο ο Α.Ο. Τρίκαλα αντιμετωπίζει στο Στάδιο στις 3 τον Πανελευσινιακό.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια καλούμαστε ξανά για ακόμη μια φορά όλη η πόλη να βάλουμε πλάτη και να στηρίξουμε έμπρακτα την αγαπημένη μας ομάδα!

Γινόμαστε όλοι μια γροθιά γύρω από την ομάδα κάθε Κυριακή αρχής γενομένης από αύριο!

Όλοι αύριο στο γήπεδο να πάρουμε τη νίκη και με τη μαζική παρουσία του κόσμου να δείξουμε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας!

ΑΟΤ είμαστε!

Η προσπάθεια που γίνεται είναι σοβαρή και το ρόστερ της ομάδας πολύ ποιοτικό, όμως τέτοιες κατηγορίες έχουν τις δικές τους ιδιόρρυθμες δυσκολίες.

Γι’αυτό βοηθάμε όλοι να επιστρέψουμε του χρόνου το καλοκαίρι στη Super League 2, βλέποντας τη Γ’ Εθνική ως μια κακή παρένθεση!

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ! ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

Support your local team!

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή