Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σάκη, το τέρας είστε εσείς

Οι δηλώσεις των στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εκπλήσσουν, κοινώς δεν θα βαρεθούμε ποτέ σε αυτή την χώρα.

Το κρεσέντο της δήθεν συνειδητοποίησης της σκληρής πολιτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, έρχεται από τον Σάκη Παπαδόπουλο ό οποίος με δηλώσεις του στον Αθήνα 9.84 είπε  «Το υπερπλεόνασμα 4,2%, ενώ είχαμε υποχρέωση 1,75%, δείχνει ότι ξεζουμίσαμε τον κόσμο».

Λοιπόν Σάκη θα μου επιτρέψεις να στα πω στον ενικό ως κάτοικος του Ν. Τρικάλων στον οποίο εκλέγεσαι και ως Πολίτης αυτής της χώρας που διαλύεται καθημερινά, για να σε προλάβω εκφράζω την προσωπική μου άποψη.

Αλήθεια Σάκη έχεις αναρωτηθεί πίσω από το 4,2% υπερπλεόνασμα που συγκέντρωσε η κυβέρνησή σας τι κρύβεται;

Θα σου πω εγώ:

Εκατοντάδες νέες και νέοι που εγκατέλειψαν την χώρα διότι εσύ και η κυβέρνησή σου τους βάζετε εμπόδια.

Χιλιάδες μικροσυνταξιούχοι των 500 ευρώ , είδαν να μειώνεται η σύνταξη τους μέχρι και 20% από τις ήδη μειώσεις που είχαν υποστεί. 

Εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο, μη μπορώντας να αντέξουν την οικονομική ασφυξία εξαιτίας της βαριάς φορολογίας.

Δεκάδες παραγωγοί στον χώρο της οινοποιίας βλέπουν μηνιαία τους κόπους τους να φορολογούνται σκληρά, εξαιτίας του φόρου στο Κρασί που η κυβέρνησή σου επέβαλλε.

Η λίστα φίλε Σάκη είναι ατελείωτη…

Και όσο συμβαίνουν αυτά, το κομματικό κράτος γιγαντώνεται, τα δικά σας παιδιά ζουν σε βάρος όλων μας και εσείς συνεχίζεται απρόσκοπτα τον κυβερνητικό σας Αρμαγεδδών, κοροϊδεύοντας απροκάλυπτα τους πολίτες πως τον Αύγουστο θα υπάρξει καθαρή έξοδο.

Εύχομαι Σάκη καμία χώρα και καμία γενιά στον κόσμο, να μην βιώσει μια κυβέρνηση όπως η δική σας.

Είστε γνήσια παιδιά μιας κίβδηλης ιδεολογίας , που μπροστά στην δύναμη της εξουσίας δεν διστάσατε ούτε στιγμή να θυσιάσετε την ψυχή σας, σε αυτό που δήθεν αντιμαχόσασταν.

Το τέρας σε αυτή την πολιτική ιστορία κ. Σάκη Παπαδόπουλε, είναι η κυβέρνησή σας.

Παναγιώτης Πιλάτος

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή