Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σάλος στη Λάρισα για τη συλληφθείσα για μέθη υποψήφια βουλευτή

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα η αποκάλυψη του onlarissa.gr για υποψήφια βουλευτή μεγάλου κόμματος της αντιπολίτευσης (σ.σ. ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων δε μας επιτρέπει τη δημοσίευση του ονόματός της) η οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο καθώς οδηγούσε μεθυσμένη το αυτοκίνητό της, όπως προέκυψε από έλεγχο αλκοτέστ που της διενεργήθηκε από αστυνομικό συνεργείο.

Από τη στιγμή της δημοσίευσης της είδησης, έσπασαν τα τηλέφωνα τόσο στα γραφεία της εφημερίδας αλλά και μεταξύ πολιτικών στελεχών, αναζητώντας το πρόσωπο που εμπλέκεται.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν μετά από προεκλογική εκδήλωση σε περιοχή εκτός Λάρισας, αλλά και κατανάλωση αρκετού αλκοόλ, η υποψήφια έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο.

Οι δύο μετρήσεις που έγιναν έδειξαν ότι το είχε παρακάνει με το ποτό, αφού ήταν σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο! Και για να ακριβολογήσουμε η πρώτη μέτρηση έδειξε 1,12 με όριο το… 0,25 (!) ενώ λίγα λεπτά μετά η δεύτερη μέτρηση επίσης ήταν αρκετά υψηλή στο 0,90.

Ακολούθως η υποψήφια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή