Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα…

Όπως έγινε η υποδοχή του 2017 έγινε και του 2018 στα Τρίκαλα, με τους …Πρόσφυγες σε «πρώτο πλάνο».

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr πέρυσι τέτοια ο μέρα τ…hotspot αποτελούσε την κεντρική αναφορά του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του από την εξέδρα της κεντρικής πλατείας στην εκδήλωση έλευσης του νέου έτους.

Φέτος τα ..Προσφυγόπουλα ήταν …πρώτο τραπέζι πίστα με κινητά να καταγράφουν την εκδήλωση και ένα πιο θαρραλέο να ανεβαίνει στην εξέδρα και να μοιράζεται στιγμές δόξας μαζί με τον Δήμαρχο.

Κατά τα άλλα, και φέτος χιλιάδες Τρικαλινοί και οι επισκέπτες κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης, την παραμονή έλευσης του νέου έτους, ένωσαν τις ευχές τους για μια καλύτερη χρονιά.

Το ζεστό κρασί που μοιραζόταν ανέβαζε την …θερμοκρασία μαζί με τους ήχους συγκροτήματος τρικαλινών καλλιτεχνών κάτω από το υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος και φέτος έδωσε το έναυσμα για την αντίστροφή μέτρηση της έλευσης του νέου έτους και πλήθος πυροτεχνημάτων με φαναράκια των ευχών να ανεβαίνουν στον Τρικαλινό ουρανό.

Οι τυχεροί από την κοπή πίτας, με δώρα εταιρείας ηλεκτρικών ειδών, είδαν να ανταμείβεται το …σπρωξίδι που υπέστησαν για να πάρουν κομμάτι πίτας.  

Ο Δήμαρχος και φέτος, συνεχώς φωτογράφιζε το όλο σκηνικό για να «ανεβάσει» στο διαδίκτυο φωτογραφίες, ενώ αίσθηση προκάλεσε και φέτος η απουσία τοπικών ΜΜΕ από την ειδησεογραφική κάλυψη της εκδήλωση που θα «βολευτούν» για ακόμη μια χρονιά από τις φωτογραφίες και το οπτικό υλικό που θα αποσταλεί το «γραφείο τύπου» του Δήμου ή από το …facebook…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή