Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα…

Όπως έγινε η υποδοχή του 2017 έγινε και του 2018 στα Τρίκαλα, με τους …Πρόσφυγες σε «πρώτο πλάνο».

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr πέρυσι τέτοια ο μέρα τ…hotspot αποτελούσε την κεντρική αναφορά του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του από την εξέδρα της κεντρικής πλατείας στην εκδήλωση έλευσης του νέου έτους.

Φέτος τα ..Προσφυγόπουλα ήταν …πρώτο τραπέζι πίστα με κινητά να καταγράφουν την εκδήλωση και ένα πιο θαρραλέο να ανεβαίνει στην εξέδρα και να μοιράζεται στιγμές δόξας μαζί με τον Δήμαρχο.

Κατά τα άλλα, και φέτος χιλιάδες Τρικαλινοί και οι επισκέπτες κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης, την παραμονή έλευσης του νέου έτους, ένωσαν τις ευχές τους για μια καλύτερη χρονιά.

Το ζεστό κρασί που μοιραζόταν ανέβαζε την …θερμοκρασία μαζί με τους ήχους συγκροτήματος τρικαλινών καλλιτεχνών κάτω από το υψηλότερο Χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος και φέτος έδωσε το έναυσμα για την αντίστροφή μέτρηση της έλευσης του νέου έτους και πλήθος πυροτεχνημάτων με φαναράκια των ευχών να ανεβαίνουν στον Τρικαλινό ουρανό.

Οι τυχεροί από την κοπή πίτας, με δώρα εταιρείας ηλεκτρικών ειδών, είδαν να ανταμείβεται το …σπρωξίδι που υπέστησαν για να πάρουν κομμάτι πίτας.  

Ο Δήμαρχος και φέτος, συνεχώς φωτογράφιζε το όλο σκηνικό για να «ανεβάσει» στο διαδίκτυο φωτογραφίες, ενώ αίσθηση προκάλεσε και φέτος η απουσία τοπικών ΜΜΕ από την ειδησεογραφική κάλυψη της εκδήλωση που θα «βολευτούν» για ακόμη μια χρονιά από τις φωτογραφίες και το οπτικό υλικό που θα αποσταλεί το «γραφείο τύπου» του Δήμου ή από το …facebook…

Share:
Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη: Ο πράσινος πνεύμονας των Τρικάλων για αναψυχή και άθληση

Το πάρκο του Αη Γιώργη στα Τρίκαλα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους κατοίκους της πόλης, προσφέροντας …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κατσαρός

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και φίλου, Δημήτριου Ξεν. Κατσαρού …
Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Λαρισαίοι Πρωταθλητές Ρομποτικής Συνάντησαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Σε μια θερμή συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο, βρέθηκαν τρεις νεαροί Λαρισαίοι πρωταθλητές Ρομποτικής λίγο πριν αναχωρήσουν για …
Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Θεσσαλία: Εξέλιξη της επιζωοτίας της πανώλους των μικρών μηρυκαστικών

Οι νέες ζώνες προστασίας και επιτήρησης και τα μέτρα που λαμβάνονται για τις μετακινήσεις των ζώων …