Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σαρωτική η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Χαρά Ξάνθη στον ΣΚΑΪ

Με τον εμπεριστατωμένο λόγο της και την επιβλητική της παρουσία, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ για τον νομό Τρικάλων Χαρά Ξάνθη, συμμετείχε στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στο στούντιο του ΣΚΑΪ, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμη μια φορά.

Συζητώντας και απαντώντας για θέματα κοινωνικής πολιτικής, η Χαρά Ξάνθη, έχοντας πλήρη γνώση των μέχρι τώρα πεπραγμένων της κυβέρνησης στην κατεύθυνση αυτή, έθεσε στη σωστή βάση τη συζήτηση προτάσσοντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια χώρα ίσων ευκαιριών για τη νέα γενιά αλλά και τη στήριξη των μέχρι σήμερα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Παράλληλα, απάντησε σε όλες τις αντιπολιτευτικές προκλήσεις που τέθηκαν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάνελ, με απτά δεδομένα γύρω από μια σειρά ζητημάτων όπως είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και των συντάξεων, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Μια πραγματικά σαρωτική παρουσία που ήρθε για να θυμίσει ότι η πολιτική κρίνεται από τις καλές προθέσεις, αλλά κυρίως από την αποτελεσματικότητα…

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης της Χαράς Ξάνθη, στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή