Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σαρωτική νίκη στο Καναλάκι για τον μπασκετικό ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ!

Μια σαρωτική νίκη σημείωσε η ομάδα του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ στο μπάσκετ, στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕ Καναλακίου. Ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος για την αγαπημένη ομάδα της πόλης έκλεισε με σκορ 51 – 94 και 43 πόντους διαφορά!!! Έτσι, η ομάδα τερματίζει δεύτερη με 40 πόντους και μπαίνει στην τελική ευθεία των αγώνων για την άνοδο.

Την Τετάρτη 5/4 και ώρα 17:00 ξεκινά η μεγάλη μάχη των play off για την διεκδίκηση της ανόδου, με το ντέρμπι ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΓΣ ΣΟΦΑΔΩΝ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων. Η παρουσία και η στήριξη των φιλάθλων κρίνεται καθοριστική με την ομάδα να φλερτάρει έντονα με την πιθανότητα ανόδου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομάδας:

Νικηφόρα ολοκλήρωσε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ηλία Παπαδημητρίου επικράτησαν της ΑΕ Καναλακίου με σκορ 51-94 και πλέον την Τετάρτη θα μπουν στην μάχη  των play off ανόδου με αντίπαλο τους Σοφάδες. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων και σας περιμένουμε όλους !

Τα δεκάλεπτα: 17-29, 21-53, 43-67, 51-94

ΑΕ Καναλακίου (Βαβέτσης): Φούντας 1,Τάτσης,Σταύρου,Ζακιριε 14 (2),Κασκάνης 8 (2),Βασιλειάδης, Χρήστου, Κολιούσης, Κακιούζης, Πάνου 18

ΑΟΤ (Παπαδημητρίου): Φρύδας 2, Λεπενιώτης 11, Γκαντιάς 17 (2), Αργύρης 14 (1), Αρκούδας 7, Σούλκο 12, Τζιάννης 2, Κολότσιος 12 (4), Τζόελ Ταμ 8 (1), Αγγελακόπουλος 9

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή