Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σχολείο Αγωγής Υγείας» στο Αγιόφυλλο

Εκδήλωση Κοινού «Σχολείο Αγωγής Υγείας» στις 12 Οκτωβρίου στο Αγιόφυλλο από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα με ελεύθερη είσοδο

Με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( Α.Π.Θ.)

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας, με τίτλο «Σχολείο Αγωγής Υγείας», οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγιοφύλλου « ΤΑ ΧΑΣΙΑ», το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 18:00-20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που πολιτιστικού συλλόγου « ΑΓΙΟΦΥΛΛΟΥ».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν  τα δικαιώματα των ασθενών γενικώς και των ρευματοπαθών ειδικότερα, καθώς και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί σήμερα η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και οι Γενικοί Ιατροί, ενώ θα περιγραφεί αναλυτικά ποια  θα πρέπει να είναι η σχέση του πολίτη με τον ιατρό και το σύστημα υγείας. Θα παρουσιαστούν επίσης όλες οι θεραπευτικές επιλογές των  Ρευματικών Νοσημάτων, η αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ενεργειών και η σημασία της κίτρινης κάρτας.

Ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο κος  Δήμητριος Κούβελας, Καθηγητής & Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τον ομιλητή και να λάβουν τις σχετικές απαντήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Ευαγγελία Οικονομούλα, Υπεύθυνη της  ΕΛΕΑΝΑ για τον νομό Τρικαίων τηλ. 697 1729178

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή