Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σχολικά είδη για μαθητές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Σχολικά είδη για μαθητές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Το πρωί της Τρίτης η διανομή από το κοινωνικό παντοπωλείο

Σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θέλοντας να στηρίξει τα παιδιά των ωφελούμενων της Δομής του, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία ξεκίνησε, διοργανώνει δράση διανομής σχολικών ειδών.

Στόχος της δράσης είναι όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν ομαλά το σχολείο και κανένας μαθητής να μην είναι χωρίς σχολικά είδη, καθώς αρκετοί γονείς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην απόκτηση των βασικών σχολικών ειδών για την πρόοδο των παιδιών τους και η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί για αυτούς περίοδο αγωνίας και άγχους.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλειος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα προσφέρουν, σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, αντισηπτικά, μάσκες και μωρομάντηλα την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς στην υπηρεσία του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Όλα τα παραπάνω είναι προσφορά των βιβλιοπωλείων της πόλης μας μετά από αίτημα της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια κοινωνική Δομή που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος “Περιφέρεια Θεσσαλίας 2014-2020”.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή