Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σχολικά είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους παρέδωσαν οι «Ολυμπιάδες»

Οι  «Ολυμπιάδες» το παράρτημα Πιερίας της «Παναθηναϊκής» Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών συγκέντρωσαν εθελοντικά σχολικά είδη προκειμένου να στηριχτούν οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας, οι οποίες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς.

          Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο από την πρόεδρο των «Ολυμπιάδων» κα Φωτεινή Φλογέρα και τα μέλη του παραρτήματος κ.κ. Μαρία Κριθάρα,  Βίνα  Φλογέρα, Έλενα  Δασκαλοπούλου, Ευγενία Ευαγγέλου, Έλλη Νανίτσου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου,

Μαρίνα Τζιότζιου, Μαίρη  Τσολερίδου και Γεωργία  Αβραμίδου ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης, προκειμένου να διανεμηθούν σε μαθητές άπορων οικογενειών.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο κα Φωτεινή Φλογέρα και όλα τα μέλη για την πρωτοβουλία αυτή, υπογραμμίζοντας  ότι «η  συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί  μια πράξη  ευαισθησίας και ανθρωπιάς από τις  “Ολυμπιάδες”, παράρτημα Πιερίας της “Παναθηναϊκής” Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην   στήριξη οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς καθώς στη διασφάλιση της απαιτούμενης ποιότητας της ζωής  που τη δικαιούνται όλοι».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή