Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σχολικό bazaar στα Τρίκαλα – Επιστροφή στα θρανία με Χαμόγελο!

Επιστροφή στα θρανία με Χαμόγελο!

Σχολικό bazaar στα Τρίκαλα, πάντα με ασφάλεια,
από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με ολοκαίνουργια προϊόντα και καλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar που θα πραγματοποιήσει στα Τρίκαλα, στην αρχή της οδού Ασκληπιού, στις  15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη και Πέμπτη 10:00-14:00 & 18:00-21:00, Παρασκευή 10:00-14:00.

Στο σχολικό bazaar οι επισκέπτες θα βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σε νέα σχέδια καθώς και άλλα είδη, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές πάντα τιμές.

Με την απόκτησή σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» , μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι υποστηρικτές, στηρίζουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του, καθώς και τις δράσεις του Οργανισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2021, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, διατηρώντας τα ισχυρά του αντανακλαστικά και με αίσθημα ευθύνης στήριξε 23.878 παιδιά και τις οικογένειές τους. Εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί σε ανάγκη προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 3306140 ή 11040 (αστική χρέωση).

Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», Τηλ. 2410 560900, e-mail [email protected]

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή