Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΔΟΕ και Επιθεώρηση Εργασίας άρχισε ελέγχους στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr χθες Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε), καθώς και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, προέβησαν σε ειδικούς ελέγχους στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ύστερα από καταγγελίες που είχαν δεχτεί.

Το ότι κάτι τρέχει στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων σχετικά με την νομιμότητα του κτηρίου του ΟΚΑΝΑ μέσα στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, είναι κοινό μυστικό στα Τρίκαλα.  

Πέρα από αυτό, το οποίο δεν μπήκε ακόμη ως ζήτημα, καθώς φαίνεται, η διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, έχει να αντιμετωπίσει και τη νομιμότητα ή όχι των συνεργείων στα οποία έχει αναθέσει να δουλεύουν στην οικοδομή του κτηρίου του ΟΚΑΝΑ. Έχει να αντιμετωπίσει δηλαδή, το γεγονός της ασφάλισης ή όχι των εργατών!

Καθώς, η Επιθεώρηση Εργασίας, χθες, επιθεώρησε την οικοδομή που προορίζεται για κτήριο του ΟΚΑΝΑ.

Το θέμα όμως, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, υπερβαίνει και πέρα όλων όσων προαναφέρθηκαν και φτάνει να δείχνει  ότι η διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, έχει να αντιμετωπίσει γενικότερα οικονομικά θέματα νομιμότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλιώς, δεν εξηγείται και η ταυτόχρονη παρουσία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στα γραφεία του Νοσοκομείου!

Ένα είναι το σίγουρο. Τα στόματα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έχουν ανοίξει και οι μέχρι πρότινος εκφοβισμένοι εργαζόμενοι, άρχισαν να μιλούν, τόσο για μια πολιτικό μηχανικό που πηγαινοέρχεται Αθήνα-Τρίκαλα και μένει σε κεντρικό, ιστορικό και ακριβό ξενοδοχείο στο κέντρο των Τρικάλων, όσο και για την δωρεά για την κατασκευή της στέγης στο Παλιό Κτήριο του Νοσοκομείου Τρικάλων, και όχι μόνο…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή