Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε Αμάραντο και Καστανιά κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου Καρδίτσας

Στις κοινότητες Αμαράντου και Καστανιάς βρέθηκε κατόπιν σχετικών οδηγιών του Δημάρχου κ. Β. Τσιάκου κλιμάκιο μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων του Δήμου Καρδίτσας με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Μάττα.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε σημεία όπου εκτελούνται εργασίες αποκαταστάσεων ζημιών που προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα του Ιανού αλλά και οι πρόσφατες βροχοπτώσεις.

Στην κοινότητα Αμαράντου ο αντιδήμαρχος και το κλιμάκιο επισκέφτηκαν διάφορα σημεία του χωριού, ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον πρόεδρο κ. Ι. Αλεξάκο για τις εργασίες που έγιναν αλλά και για τις ανάγκες που υπάρχουν και έδωσαν τις σχετικές κατευθύνσεις προς τον εργολάβο που εργάζεται στις αποκαταστάσεις.

Στην κοινότητα της Καστανιάς επίσης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο κ. Ι. Γεροντόπουλο και επισκέφτηκαν σημεία με έργα που έχουν κατασκευαστεί όπως και σημεία που χρειάζονται αποκατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες επισκέψεις πραγματοποιούνται συνεχώς από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής η οποία και μεριμνά διαρκώς για την βελτίωση της εικόνας του Δήμου και την επίλυση χρονιζόντων ή και πρόσφατων προβλημάτων. «Είμαστε διαρκώς σε επαφή με τους προέδρους των χωριών αλλά και με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας. Παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά παντού και έχουμε καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες η κανονικότητα να έχει επιστρέψει στο Δήμο Καρδίτσας. Προβλήματα υπάρχουν και θα υπάρχουν ωστόσο με πολύ προσπάθεια, καλή θέληση και συνεργασία τα ξεπερνάμε και τα επιλύουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή