Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε χειρουργείο υποβλήθηκε ο 58χρονος Τρικαλινός που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του

Ασύλληπτος ο δράστης που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 58χρονος κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε από τον 62χρονο αδελφό του στην Διάβα Καλαμπάκας το μεσημέρι της Τετάρτης

Όπως έγραψε και χθες το Trikalanews.gr ο 58χρονβος δέχτηκε σκάγια και στα δύο πόδια του σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα.

Αρχικά συζητήθηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Λάρισας για αγγειοχειρουργικούς λόγους, ωστόσο χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης μας και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή.

Διέφυγε στα βουνά

Στο μεταξύ, ασύλληπτος παραμένει ο 61χρονος φερόμενος ως δράστης του αιματηρού που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το αυτόφωρο λήγει απόψε και όπως όλα δείχνουν έχει βρει καταφύγιο στα ορεινά της Καλαμπάκας, όπου διέφυγε ημίγυμνος και μέσα στα αίματα.

Πρόκειται για δύσβατη περιοχή που γνωρίζει πολύ καλά ως κτηνοτρόφος, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν να «χτενίζουν» όλα τα μέρη.

Κάτοικοι του χωριού, μιλώντας χθες συγκλονισμένοι στο Trikalanews.gr ανέφεραν πως οι διαμάχες τους κρατάνε χρόνια, αλλά ποτέ δεν περίμεναν να έχουν τέτοια κατάληξη.

Διαβάστε επίσης:

Στα βουνά της Καλαμπάκας αναζητούν τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου

Σοκ σε χωριό της Καλαμπάκας: Πυροβόλησε τον αδερφό του!

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή