Σε διαδικτυακή συναυλία η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων

Σε διαδικτυακή συναυλία μετέχει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων. Πρόκειται για την 30η Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών που οργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς. Η διοργάνωσησυμπληρώνει τρεις δεκαετίες ζωής, αλλά φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά, τοΣάββατο και την Κυριακή, 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.

Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων με την πλούσια παράδοση και παρουσία σε πλήθος φεστιβάλ, μετέχει στη διοργάνωση, παρουσιάζοντας το δικό της πρόγραμμα.

Στη συνάντηση αυτή, όλα αυτά τα χρόνια, αρχιμουσικοί, μουσικοί και φίλοι των φιλαρμονικών συνυπήρχαν ανταλλάσσοντας μουσικές γνώσεις, εμπειρίες και προβληματισμούς για τη λειτουργία των φιλαρμονικών.

Στη Συνάντηση Φιλαρμονικών μετέχουν 43ορχήστρες από τις ΗΠΑ, τηνΠορτογαλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Λετονία, την Εσθονία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και φυσικά από τη χώρα μας.

Οι διαδικτυακές συναυλίες θα είναι διαθέσιμες από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCoX_97H-DDsrRZEhjsufv5g

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή