Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μετεώρων ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίδα»

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. προβλέπονται χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ο Δήμος Μετεώρων με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Θώμο Γεώργιο σε συνεργασία με τους περιφερειακούς Αντιδημάρχους κ. Κερασοβίτη Βασίλειο, κ. Μπαντανίκα Νικόλαο και κ. Παπανικολάου Γεώργιο υπεύθυνο Δ.Ε. Χασίων, έχει θέσει σε επιφυλακή το σύνολο του εξοπλισμού που διαθέτει, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε ετοιμότητα σε όλο τον Δήμο μηχανήματα ιδιωτών που έχουν εκμισθωθεί και θα εργαστούν στον αποχιονισμό όπου χρειαστεί.

Ο Δήμος Μετεώρων έχει προμηθευτεί τις απαιτούμενες ποσότητες αλατιού για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση παγετού και έχουν ήδη διανεμηθεί σε πολλές περιοχές έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Εφιστούμε την προσοχή όλων και συστήνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε δημότες και διερχόμενα οχήματα ενώ παράλληλα καλούμε τους πολίτες να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και των ειδικών.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή