Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε γιορτινούς ρυθμούς η αγορά των Τρικάλων

Ανοιχτά καταστήματα χθες Κυριακή με τους καταναλωτές να σπεύδουν για τις γιορτινές αγορές τους

Με ανοιχτά καταστήματα χθες Κυριακή, ξεκίνησε η εβδομάδα πριν τη γιορτή του Πάσχα με τους καταναλωτές να αξιοποιούν τη δυνατότητα και να σπεύδουν είτε για τις πρώτες αγορές είτε για την καθιερωμένη έρευνά τους.

Την τιμητική τους είχαν κυρίως τα εμπορικά καταστήματα, αν και αρκετοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν στα κρεοπωλεία για να συγκρίνουν τιμές και να «κλείσουν» τον οβελία για την Κυριακή του Πάσχα.

Αν και μια βροχερή μέρα, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr ήταν μια ευκαιρία για πολλούς να κάνουν τις αγορές τους χωρίς το άγχος τoυ χρόνου, αλλά και να απολαύσουν τον καφέ τους ή το φαγητό τους οικογενειακά. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους Τρικαλινούς καταναλωτές, ήταν και οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα καθώς και ετεροδημότες που ήδη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν ώστε να περάσουν τις γιορτές με τα συγγενικά τους πρόσωπα στα πάτρια εδάφη.

Το οικονομικό αποτύπωμα των αγορών αναμένεται να εκτιμηθεί μετά τις γιορτές…μιας και παρά την αυξημένη κίνηση στα καταστήματα, οι καταναλωτές διαθέτουν περιορισμένα ποσά για τις αγορές τους εστιάζοντας συνήθως στα απολύτως απαραίτητα.

Δείτε επίσης:

Πασχαλινό ωράριο από το Σάββατο στην αγορά των Τρικάλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή