Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε Καλαμπάκα και Πύλη οι αυτοδιοικητικές εκλογές πιάνουν «τελική ταχύτητα»

Κάθε μέρα κατεβαίνει υποψήφιο ένα μικρό χωριό!

Ίσως θα ήταν μια υπερβολή να πούμε ότι οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται κάθε μέρα στους δήμους Πύλης και Καλαμπάκας είναι ένα μικρό χωριό…όμως αν το δει κανείς αντικειμενικά, ε εκεί οδεύουν τα πράγματα. Την ίδια ώρα τα Τρίκαλα παίρνουν τον χρόνο τους, και στη Φαρκαδόνα φαίνεται ότι οι συμφωνίες είναι ακόμη πίσω από τα φώτα. Όπως και να έχει βέβαια, ο Αύγουστος πλησιάζει και όλα θα κριθούν θέλουν δεν θέλουν οι υποψήφιοι.

Μέχρι στιγμής βέβαια οι συνδυασμοί που έχουν ανακοινωθεί επίσημα πια, με ονόματα και δεδομένα, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα πρωτιάς όσον αφορά τον αριθμό των υποψηφίων. Μέχρι στιγμής, επισήμως αριθμητικά τουλάχιστον, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει πιάσει πρωτιά σε αυτή την κατεύθυνση στον Δήμο Μετεώρων. Έπεται συνέχεια βέβαια μιας και εντατικά, όσον αφορά τις ανακοινώσεις προσώπων έχουν αρχίσει να κινούνται οι συνυποψήφιοι Θόδωρας Αλέκος, Σωτήρης Παπαχρήστος και Σόλων Κωτούλας, όμως παραμένουν αρκετά πίσω.

Αντίστοιχα και σε καθημερινή βάση εδώ και μήνες Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας στην Πύλη κινούνται ολοταχώς με τα ονόματα υποψηφίων να μη σταματούν ενώ και ο νυν δήμαρχος Κώστας Μαράβας, έχει καθημερινή πλέον ενημέρωση υποψηφιοτήτων.

Με τόσα άτομα βέβαια που χρειάζονται για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλο τον νομό Τρικάλων, στις 31 Αυγούστου, ημερομηνία λήξης των υποψηφιοτήτων, μια ολόκληρη επαρχιακή πόλη θα κατεβαίνει υποψήφια!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή