Σε κανονισμό χρήσης κοινοχρήστων χώρων προχωρά ο Δήμος Μετεώρων

Με βάση την υπ’ αριθ. 82/2015 απόφαση του Δ.Σ. Καλαμπάκας που αφορά στον «Κανονισμό χρήσης παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων Δήμου Μετεώρων», παρέχεται η δυνατότητα σε όσους επαγγελματίες είναι κάτοχοι:α) άδειας υπαίθριου εμπορίου και β) άδειας δραστηριοποίησης υπαίθριου εμπορίου ετήσιας διάρκειας,να καταθέσουν στο Δήμο Μετεώρων αίτηση χορήγησης άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι θέσεις που θα παραχωρούνται στους ενδιαφερομένους, καθώς και οι διαστάσεις τους, το είδος δραστηριότητας καθώς και η διάρκεια τους, θα καθορίζονται για κάθε περίπτωση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με τη σύμφωνη γνώμη της Κοινότητας Καλαμπάκας και το περιεχόμενο δραστηριότητας των αιτούντων θα πρέπει να συνάδει και να δικαιολογεί το χαρακτήρα των ημερών.

Οι ανωτέρω άδειες θα χορηγούνται στους ενδιαφερομένους από το Γραφείο Αδειοδοτήσεων του Δήμου, σύμφωνα με την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία.

Οι αιτήσεις, ενόψει του κατεπείγοντος θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 06-12-2019 και ώρα 12.00 μ.μ..©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή