Σε καραντίνα αθλητές και προπονητές που χρησιμοποίησαν το Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας

Έκδηλη είναι η ανησυχία στην Ελασσόνα μετά τα δέκα κρούσματα που εντοπίστηκαν και συνδέονται με τοπική ομάδα.

Πλέον το Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας έχει σφραγιστεί, ενώ γίνονται απολυμάνσεις τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όσοι προπονητές και αθλούμενοι χρησιμοποίησαν το χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελασσόνας θα πρέπει να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες από την ημέρα που εισήλθαν τελευταία φορά στο χώρο, λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν και συνδέονται με τις ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ του ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ένωση Ελασσόνας, έχει ανασταλεί η λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ του αθλητικού σωματείου μέχρι νεωτέρας.

Όσοι χρησιμοποίησαν το Κλειστό Γυμναστήριο την περασμένη εβδομάδα καλούνται να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους για τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων και να μη συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες κατά το κρίσιμο διάστημα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι πολίτες που καλούνται να παραμείνουν σε καραντίνα είναι εκατοντάδες.

Παράλληλα, στην ευρύτερη τοπική κοινωνία αρκετοί είναι οι πολίτες που πλέον φορούν μάσκα και σε εξωτερικούς χώρους, μετά και από τις σχετικές συστάσεις που έχει απευθύνει ο δήμαρχος Νίκος Γάτσας, ενώ εφαρμόζονται οι αποστάσεις και τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες νέα ιχνηλάτηση αναμένεται στην περιοχή την Τετάρτη.

LARISSANET©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή