Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε κατάσταση συναγερμού στο Νοσοκομείο Τρικάλων και στα Κέντρα Υγείας (φωτο)

Καταφθάνουν συνεχώς απεγκλωβισμένοι και πολίτες που δεν έχουν ακόμη ρεύμα για οξυγόνο

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Με τους απεγκλωβισμούς να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καταφθάνουν συνεχώς περιστατικά που χρήζουν άμεσης φροντίδας.

Άρρωστα παιδιά, ηλικιωμένοι, συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρειάζονται οξυγόνο και είτε δεν είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης όλες αυτές τις μέρες είτε έχουν συσκευές και δεν έχουν ρεύμα στα σπίτια τους, άνθρωποι υπό αιμοκάθαρση που βρέθηκαν όλες αυτές τις ημέρες να μην μπορούν να μεταφερθούν σε Νοσοκομειακή δομή σπεύδουν για βοήθεια.

Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονται, οι γιατροί είναι όλοι στη θέση τους, νοσηλευτές και υγειονομικό προσωπικό δίνουν μια μεγάλη μάχη για να καταφέρουν να ανταποκριθούν.

Εκεί βρίσκεται φυσικά και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Γρηγορίου προσπαθώντας να επιλύσει προβλήματα που προκύπτουν από τις αυξημένες ανάγκες με την πληρότητα να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Και στην Πύλη, στο Κέντρο Υγείας η κατάσταση είναι επίσης ανάλογη. Όπως μας ανέφερε και στον Κ. Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του ο συντονιστής Γιάννης Κουτσονάσιος, υπάρχει ανάγκη να ενισχυθεί η δομή γιατί οι ανάγκες του κόσμου παραμένουν τεράστιες.

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή