Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε κενούς θαλάμους στρατιωτών οι λαθρομετανάστες

Απίστευτο: Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θέλει να βάλει λαθρομετανάστες σε κενούς θαλάμους Στρατιωτών!

Ξεπέρασαν και τους συριζαίους οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ.

Για να μην φανεί ότι είμαστε εμπαθείς, υπερβολικοί και κινδυνολόγοι για τον απίστευτο τρόπο ανικανότητας της «πατριωτικής» κυβέρνησης της ΝΔ ως προς την αντιμετώπιση του μείζονος θέματος της λαθρομετανάστευσης, ιδού τι έγραψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία μόνο ως εχθρικά προσκείμενη προς την ΝΔ δεν μπορεί να θεωρηθεί. Συγκεκριμένα, υπό τον τίτλο «Συμβίωση με μετανάστες» διαβάζουμε τα εξής πραγματικά απίστευτα:

«Σε “κόκκινο συναγερμό” κατάφερε να θέσει για μία ακόμη φορά τη στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και συντονιστής για το Μεταναστευτικό Αλκιβιάδης Στεφανής, μέσω της εκπόνησης ενός σχεδίου που προβλέπει τη φιλοξενία μεταναστών ακόμη και σε εν ενεργεία στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων στα νησιά του Αιγαίου. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση τόσο των πολιτικών του προϊσταμένων όσο και των αρμόδιων στρατιωτικών υφισταμένων, ο κ. Στεφανής επικοινώνησε την περασμένη Τρίτη με τους ταξίαρχους στη Χίο και στην Κω, ζητώντας τους, λόγω της δραματικής αύξησης των ροών, να πράξουν τα δέοντα για τον «στρατωνισμό» μεταναστών, ακόμη και σε κενούς θαλάμους στρατιωτών! Επί του παρόντος και λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν καθώς στρατιώτες, οπλισμός και μετανάστες θα έπρεπε να συμβιώνουν περίπου στους ίδιους χώρους, το εν λόγω σχέδιο φαίνεται να εγκαταλείπεται… Δεν ξέρουμε αν τους διαφεύγει, αλλά υπάρχουν και στο Πεντάγωνο κάποια γραφεία που δεν χρησιμοποιούνται…»

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο Ελληνικός Στρατός είχε μετατραπεί σε «Φιλιππινέζες» όσων περνούν παράνομα τα σύνορα της Χώρας μας. Το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος το προχωρά ακόμη περισσότερο, καθώς ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προωθεί τους λαθρομετανάστες ακόμη και στα κενά κρεβάτια του Ελληνικού Στρατού! Δεν ξέρουμε εάν το απίστευτο αυτό σχέδιο τελικά προχωρήσει, αλλά το γεγονός και μόνον ότι ο Στεφανής παραμένει ακόμη στα υπουργικά του καθήκοντα μετά από αυτές τις απίθανες σκέψεις και δεν παύθηκε, δείχνει την όλη… σοβαρότητα που διέπει την «πατριωτική» κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι άξιοι «συγχαρητηρίων» στη ΝΔ, καθώς ο ζήλος τους υπέρ των λαθρομεταναστών είναι τέτοιος ώστε ακόμη και οι συριζαίοι να τους… ζηλεύουν για πρωτοβουλίες που ούτε οι ίδιοι δεν τόλμησαν να πάρουν όταν κυβερνούσαν αυτή την Χώρα…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΑΚΑΣ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή