Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε Κορυφή και Αετό ο Θοδωρής Χήρας

Πλούσιο το πρόγραμμα περιοδειών του και την Κυριακή

Μετά την πρωινή επίσκεψη στο Γαρδίκι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Χήρας Θεόδωρος, επισκέφτηκε την Κορυφή Τρικάλων όπου  πραγματοποιήθηκε στις 7:00 μμ στη πλατεία του χωριού η παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου και Ειρήνης Κουρεμένου με τίτλο “Η Κορυφή- Καπρόϊ του Ασπροποτάμου” , παρουσία πολλών συγχωριανών και λοιπών συνδημοτών.

Για το βιβλίο μίλησαν ο καθηγητής Θωμάς Μπάκας αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και ο Δημήτριος Ράπτης λέκτορας του ιδίου Πανεπιστημίου, ενώ δόθηκε ο λόγος για σύντομο χαιρετισμό και στον Θεόδωρο Χήρα.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο φιλόλογος και συγγραφέας Καλαντζής Θανάσης, ενώ συμμετείχε και ο γιατρός Παύλος Στασινός. Αποσπάσματα διάβασε η ιστορικός και ποιήτρια Βίκυ Μπούρη – Αναγνώστη.

Στην συνέχεια , ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Χήρας Θεόδωρος από κοινού με στενούς του συνεργάτες επισκέφτηκαν τον πανέμορφο Αετό, όπου πραγματοποιήθηκε λαϊκή βραδιά με πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Θοδωρής Χήρας και τα στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με τους παρευρισκόμενους, για μια σειρά από σημαντικά θέματα του ορεινού μας όγκου.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή