Σε πνιγμονή οφείλεται ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε δεμένος στα Τρίκαλα

Πνιγμονή έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του άντρα που βρέθηκε νεκρός και φασκιωμένος σε διαμέρισμα στα Τρίκαλα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραββαρίτη, ο οποίος ανέλαβε την νεκροψία νεκροτομή της σορού ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε πνιγμονή, που συμβαίνει όταν εισρέει κάτι εξωγενές στις αεροφόρους οδούς, όπως ο εμετός.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ίδιο είχε επέλθει εδώ και τρεις μέρες και λόγω της κατάστασης της σορού που ήταν σε προχωρημένη σήψη κρίθηκε απαραίτητη η συμβολή τοξικολογικής διερεύνησης.

Ο κ. Κραββαρίτης εξηγεί πως ένας βίαιος ασφυκτικός θάνατος δεν σημαίνει κατ’  ανάγκη εγκληματική ενέργεια, ενώ στο σώμα του θανόντος δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις. Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τον κ. Κραββαρίτη είναι όλα να έγιναν μεταθανάτια.

Επομένως, καταλήγοντας ο ιατροδικαστής ανέφερε, ότι αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να δώσουν περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του 55χρονου με πιθανό το ενδεχόμενο να επρόκειτο για ένα παθολογικό ζήτημα με εισρόφηση γαστρικών υγρών και μετά τον θάνατό του να υπήρξε παρέμβαση άλλου ατόμου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε γνωστή επιχείρηση της περιοχής, ωστόσο το γεγονός πως δεν είχε εμφανιστεί  για δύο ημέρες στην εργασία του έκανε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να ανησυχήσουν και να επικοινωνήσουν με τον τρίτο αδερφό του.

Ο αδερφός τους, πήγε στο σπίτι όπου βρήκε τον άψυχο σώμα και άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Εγκληματολογικό από Λάρισα στο σπίτι του Τρικαλινού που βρέθηκε νεκρός και φασκιωμένος (φωτό)

ΣΟΚ στα Τρίκαλα: Νεκρός και …φασκιωμένος βρέθηκε άντρας

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …