Σε ποιες περιοχές των Τρικάλων θα γίνει διακοπή ρεύματος την Τετάρτη και την Πέμπτη

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 02/02/2022

1. Από ώρα 08:00-15:00 στην Οιχαλία, από το ύψος της γέφυρας νέας Ε.Ο. προς Οιχαλία αριστερά και δεξιά, το χωριό Οιχαλία, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

ΠΕΜΠΤΗ 03/02/2022

1. Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριό Φανερωμένη, το χωριό, τα αρδευτικά, μονάδες με ζώα, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.
2. Από ώρα 13:00-15:00 Στο χωριό Λόγγο αριστερά πριν την Ε-65, τμήμα αρχή του χωριού Λόγγος, αρδευτικά, Φ/Β Μεγαλοχωρίου από Λόγγο προς Μεγαλοχώρι.
3. Από ώρα 08:30-09:30 Στα Τρίκαλα από φανάρια Αγίου Νεκταρίου προς Οδός Ζαβλανίου αριστερά και δεξιά έως γέφυρα της Ε-65, Κρηνίτσα, Λογγάκι, Φυλακές Τρικάλων, Ξενοδοχείο Ανάντι, Αλώνια Μπάρας, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.
4. Από ώρα 10:30-12:30 Στα Τρίκαλα και στους οικισμούς Καρυές και Φλαμούλι.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή