Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας ο Θανάσης Λιούτας

Ενόψει της ψήφισης του νέου αναπτυξιακού νόμου, ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, συμμετείχε σε μια ιδιαίτερα γόνιμη και ενδιαφέρουσα συζήτηση, με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, κ. Ηλία Κοτσιμπογεώργο, τα μέλη του ΔΣ, καθώς και με πολλούς οικονομολόγους-μελετητές από την Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας και στην οποία προσκλήθηκε ο Θανάσης Λιούτας, ο Τρικαλινός Βουλευτής έλαβε τον λόγο, αναλύοντας το νέο νομοσχέδιο και συζητώντας σε βάθος όλες τις παραμέτρους, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν αποφασιστικά και στοχευμένα τον κόσμο της αγοράς και της επιχειρηματικότητας.

Το Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας, στη διάρκεια της συζήτησης, κατέθεσε ορισμένες επιπλέον προτάσεις και ιδέες σε σχέση με το περιεχόμενο του νέου νομοσχεδίου. Πρόκειται για προτάσεις, τις οποίες ο κ. Λιούτας είχε ήδη συζητήσει με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση, σε προηγούμενο χρόνο, καθώς ο ίδιος ο κ. Λιούτας γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις ανάγκες του κόσμου της ελεύθερης αγοράς, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας. Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται πάντα σε ανοικτή επικοινωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης με στόχο την πραγματική στήριξη και ανάπτυξη του κόσμου της αγοράς στον τόπο μας.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής διαβεβαίωσε το ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας ότι θα προωθήσει εκ νέου τις προτάσεις τους στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που έπεται ανάμεσα στο κ. Παπαθανάση και στους Βουλευτές της ΝΔ, σε σχέση με τον νέο αναπτυξιακό νόμο.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή