Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε τροχιά ένταξης η αγροτική οδοποιία του Δήμου Μετεώρων

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Θώμο Γεώργιο πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με στελέχη της διαχειριστικής αρχής και επιτροπής αξιολόγησης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως είναι γνωστό έχουν εγκριθεί ήδη δύο μεγάλα έργα ύψους 6.075.995,16 ευρώ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», αυτό όμως για τον Δήμαρχο δεν είναι αρκετό και στη συνάντηση που είχε σήμερα συζητήθηκε και η ένταξη της πρότασης «Αγροτική οδοποιία Δήμου Μετεώρων» ύψους 1.111.800 ευρώ.

Μεγάλη υπήρξε η ικανοποίηση του Δημάρχου ακούγοντας τα στελέχη της διαχειριστικής αρχής και επιτροπής αξιολόγησης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» να του διαμηνύουν ότι ένα ακόμα έργο του θα πάρει έγκριση στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής που θα είναι στις αρχές του έτους. Παράλληλα συζητήθηκαν και οι υπόλοιπες προτάσεις αφού ο Δήμος μας είναι από τους λίγους αυτής της δυναμικότητας που υπέβαλε πρόταση σε όλες τις προσκλήσεις.

Κοινή διαπίστωση και των δύο πλευρών, είναι ότι ο Δήμος Μετεώρων έχει το πλεονέκτημα, έναντι όλων των υπολοίπων σε οποιαδήποτε επιπλέον από την προγραμματισμένη χρηματοδότηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» .

Αποχαιρετώντας τα στελέχη του Υπουργείου ο Δήμαρχος αφού τους ευχαρίστησε τους διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου του αλλά και όλοι οι Δημότες του Δήμου Μετεώρων είναι ευγνώμονες αφού ένα ακόμα έργο, θα πάρει τον δρόμο της υλοποίησης.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή