Σε Θεματική Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας ο Χρίστος Λιάπης

Στην συνεδρίαση του Τομέα Υγείας της Ν.Δ., αφιερωμένη στην Ψυχική Υγεία συμμετείχε, ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Λιάπης, με τον Τομεάρχη Υγείας του κόμματος Βασίλη Οικονόμου και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Ιάσωνα Φωτήλα.

Ο Δρ. Λιάπης ασκεί καθήκοντα συντονισμού στη Θεματική Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας του Τομέα Υγείας της Ν.Δ, από τον Δεκέμβριο του 2016, με την συγκεκριμένη Επιτροπή να κατέχει νευραλγική σημασία για το κοινωνικό πρόσωπο της ΝΔ.

Όπως έχει δηλώσει κατ´ επανάληψη ο Δρ. Λιάπης,  «Κάθε πολίτης που αναγνωρίζει τη ΝΔ ως το κατ´ εξοχήν κόμμα υπεύθυνης και όχι λαϊκίστικης προαγωγής της προνοιακής υποστήριξης των κοινωνικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, πραγματώνει την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον του για τους ψυχικώς νοσούντες και τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, μέσα από την ενεργό συμμετοχή του στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Ψυχικής Υγείας, οι πόρτες της οποίας είναι πάντα ανοικτές προς νέα και παλαιά στελέχη και προς όλους τους υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες.

Γιατί, στο τέλος της ημέρας, το επίπεδο ωριμότητας της κοινωνίας μας θα κριθεί από τον βαθμό αλληλεγγύης που επιδείξαμε απέναντι σε εκείνους που το είχαν περισσότερο ανάγκη».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή