Κους Κους

Σε … ζυγαριά και …Νοσοκομείο πήγε ο …λογαριασμός

9 Apr 2018
Σε … ζυγαριά και …Νοσοκομείο πήγε ο …λογαριασμός

Το … κόστος της Πασχαλινών διατροφικών υπερβολών.

Το … κόστος της Πασχαλινών διατροφικών υπερβολών.
 
Μετά από μια περίοδο νηστείας, η χθεσινή διατροφική κραιπάλη, άφησε το …αποτύπωμά της στην …ζυγαριά των περισσότερων ή στην χειρότερη των περιπτώσεων τους οδήγησε με πρόβλημα δυσπεψίας, να αναζητούν ιατρική βοήθεια.

Οι διατροφικές υπερβολές του Πάσχα ήταν χθες στην ημερήσια διάταξη και πλέον αναζητούνται οι τρόποι για τις …καύσεις του οργανισμού.
Οι ειδικοί συνιστούν για την επαναφορά του οργανισμού καλό πρωινό με δημητριακά, τοστ με άπαχο τυρί και γαλόπουλα, χυμό πορτοκαλιού με φρυγανιές και μέλι και φυσικά μέτριας έντασης άσκηση και αποφυγή ακραίων διαδικασιών όπως  αυστηρές δίαιτες.

Επιπλέον, η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, βοηθά στην επίτευξη του στόχου. Γλυκά, ξηροί καρποί, πατατάκια και λιπαρά φαγητά, καλό στα …απαγορευτικά με μενού σε εβδομαδιαία βάση 1 – 2 φορές ψάρι, 2 – 3 φορές όσπρια και λαδερά, 1 – 3 φορές άπαχο κρέας με ιδανικό να ξεκινά το γεύμα με σαλάτα.

Συνίσταται να μην μένει το στομάχι άδειο αλλά να καταναλώνονται συχνά και μικρά γεύματα (φρούτα, γιαούρτι, μια φρυγανιά με λίγο άπαχο τυρί κτλ), για να κρατάτε σε εγρήγορση τον μεταβολισμό σας, ενώ πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 1½ λίτρο νερό, την ημέρα
   

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.