Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε … ζυγαριά και …Νοσοκομείο πήγε ο …λογαριασμός

Το … κόστος της Πασχαλινών διατροφικών υπερβολών.
 
Μετά από μια περίοδο νηστείας, η χθεσινή διατροφική κραιπάλη, άφησε το …αποτύπωμά της στην …ζυγαριά των περισσότερων ή στην χειρότερη των περιπτώσεων τους οδήγησε με πρόβλημα δυσπεψίας, να αναζητούν ιατρική βοήθεια.

Οι διατροφικές υπερβολές του Πάσχα ήταν χθες στην ημερήσια διάταξη και πλέον αναζητούνται οι τρόποι για τις …καύσεις του οργανισμού.
Οι ειδικοί συνιστούν για την επαναφορά του οργανισμού καλό πρωινό με δημητριακά, τοστ με άπαχο τυρί και γαλόπουλα, χυμό πορτοκαλιού με φρυγανιές και μέλι και φυσικά μέτριας έντασης άσκηση και αποφυγή ακραίων διαδικασιών όπως  αυστηρές δίαιτες.

Επιπλέον, η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, βοηθά στην επίτευξη του στόχου. Γλυκά, ξηροί καρποί, πατατάκια και λιπαρά φαγητά, καλό στα …απαγορευτικά με μενού σε εβδομαδιαία βάση 1 – 2 φορές ψάρι, 2 – 3 φορές όσπρια και λαδερά, 1 – 3 φορές άπαχο κρέας με ιδανικό να ξεκινά το γεύμα με σαλάτα.

Συνίσταται να μην μένει το στομάχι άδειο αλλά να καταναλώνονται συχνά και μικρά γεύματα (φρούτα, γιαούρτι, μια φρυγανιά με λίγο άπαχο τυρί κτλ), για να κρατάτε σε εγρήγορση τον μεταβολισμό σας, ενώ πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 1½ λίτρο νερό, την ημέρα
   

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή