Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε αναμονή του …απολογισμού

Αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο για την αντιπολίτευση του Δήμου Τρικκαίων, όσο και για την κοινή γνώμη ο οικονομικός απολογισμός για τον «Μύλο των Ξωτικών – 7»
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr άρχισε η συγκέντρωση από την e-trikala, την διοργανώτρια Αρχή του «Μύλου των Ξωτικών – 7» των οικονομικών στοιχείων που θα οδηγήσουν στο συμπέρασμα για την πορεία των οικονομικών του φετινού θεματικού πάρκου.
Η επεξεργασία αυτών των οικονομικών στοιχείων εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, αφού γίνει μια αναλυτική καταγραφή εσόδων – εξόδων, η οποία θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων.
Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι τα οικονομικά στοιχεία θα δείξουν μια κατάσταση με μικρές αυξομειώσεις σε σχέση με τα περσινά οικονομικά δεδομένου του «Μύλου των Ξωτικών – 6», τα οποία είχαν θεωρηθεί ικανοποιητικά με την Δημοτική Αρχή Τρικάλων.
Παραμένει άγνωστο, εάν η αντιπολίτευση του Δήμου Τρικκαίων ζητήσει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων ή θα αρκεστεί η παρουσίαση να γίνει ως θέμα ημερήσιας διάταξης σε συνεδρίαση του Δ.Σ. 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή