Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε Αστυνομία και Πυροσβεστική το ΚΚΕ Τρικάλων

Αντιπροσωπεία της Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Λαμπρούλης περιόδευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.
Κατά την περιοδεία μοιράστηκε υλικό του ΚΚΕ που αφορούσε την ομιλία του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσιούμπα σε εκδήλωση του κόμματος για τα Σώματα Ασφαλείας, για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ (3 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για τις εξελίξεις σχετικά με την Π.Γ.Δ.Μ.).
Επίσης η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Σπηλιόπουλο, με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών, τον Διοικητή της Π.Υ. Αντώνη Σπανό, και μίλησε στους   Πυροσβέστες,
Στις συναντήσεις η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα των υπηρεσιών, καθώς & τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι (αστυνομικοί και πυροσβέστες).
Από την πλευρά του ΚΚΕ ο βουλευτής δήλωσε ότι το ΚΚΕ στηρίζει σταθερά τα δίκαια αιτήματά τους, μισθολογικά-οικονομικά-συνταξιοδοτικά τα οποία είναι κοινά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.
 
Τ.Ε.  Τρικάλων του ΚΚΕ
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή