Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε Δημαρχείο και Επιμελητήριο ο Υπουργός Νίκος Παππάς

Σε κινητοποίηση η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων  Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο  στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Δυτική Θεσσαλία, που ολοκληρώνεται σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την αναγκαία ψηφιακή αναβάθμιση των Δήμων και των Υπηρεσιών τους,  η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών με την χρήση σύγχρονων εφαρμογών αλλά και την εξοικονόμηση χρημάτων από την εφαρμογή ψηφιακών λύσεων στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας.

Οι κ.κ. Παππάς και Παπαστεργίου, είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν προτάσεις για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και ο Υπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις σχετικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί και αναμένεται να ληφθούν από την κυβέρνηση για το σύνολο των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και για την ύπαρξη συγκεκριμένων χρηματοδοτικών εργαλείων, τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα.

Στο Επιμελητήριο ο κ. Παππάς, ζήτησε αξιοποίηση στο έπακρο όλων των δυνατοτήτων για την ανάπτυξη προγραμμάτων, που θα κάνουν τη ζωή των πολιτών πιο εύκολη, θα εξοικονομήσουν πόρους και θα κάνουν συνολικά την οικονομία της χώρας πιο παραγωγική.

Τον Υπουργό συνόδευαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης.

Για τις επισκέψεις του Υπουργού, είχε σημάνει από νωρίς το πρωί «συναγερμός» στην  Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που είχε …εύκολο έργο αφού ο Υπουργός δεν αντιμετώπισε …απρόοπτα στις δύο επισκέψεις του σε Δημαρχείο και Επιμελητήριο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή