Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε Φεστιβάλ στο Ρέθυμνο το Δημοτικό Σχολείο Μεγάλου Κεφαλόβρυσου

Το Δημοτικό Σχολείο Μεγάλου Κεφαλόβρυσου συμμετείχε στο 9ο «English on the Spot Festival», που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο στις 9 και 10 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ καθηγητές και καθηγήτριες Αγγλικών των δημόσιων Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα και η αρμόδια σχολική σύμβουλος Ρεθύμνου – Ηρακλείου, Δέσποινα Αγγελιδάκη – Πετσαγγουράκη, παρουσίασαν στο κοινό projects και εργασίες που δημιούργησαν οι μαθητές στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της φετινής διοργάνωσης που ήταν «My Hero» («Ο ήρωάς μου»).

Οι μαθητές ζωγράφισαν, κατασκεύασαν μακέτες, έγραψαν και τραγούδησαν για τους υπερήρωες, αλλά και τους ήρωες της διπλανής πόρτας, της καθημερινότητας.

Οι μαθητές του Σχολείου μας έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στον εν λόγω διαγωνισμό δημιουργώντας μοντερνιστικά πορτρέτα με τίτλο «My mum: My superhero» και συντάσσοντας ένα μικρό κείμενο με αντίστοιχο θέμα στα Αγγλικά. Το Σχολείο μας διακρίθηκε λαμβάνοντας βραβείο στην κατηγορία «Σύνθεση» με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα.

Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας,
Κυρίτσης Οδυσσέας

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή