Σε κινητοποιήσεις κατεβαίνουν οι ΕΒΕ Τρικάλων

Σε σειρά κινητοποιήσεων κατεβαίνουν οι επαγγελματίες βιοτέχνες και  έμποροι για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με σκοπό να αναγάγουν την προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης σε μείζον πολιτικό ζήτημα.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ τονίζει ότι το πολιτικό σύστημα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. 

Καλεί όλα τα σωματεία μέλη της, την Τρίτη 6 Μαρτίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, για να προγραμματιστεί  στη συνέχεια  μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας,  που θα γίνει με τη συμπόρευση όλων των  τοπικών  φορέων, καθώς και μία μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:
«Αν η κυβέρνηση νομίζει ότι θα ξεφύγει από το πρόβλημα, επειδή οι πλειστηριασμοί θα φύγουν από τις αίθουσες των Πρωτοδικείων και θα γίνονται ηλεκτρονικά κάνει λάθος.  Γιατί δε θα μπορέσει να ξεφύγει όταν έρθει η ώρα της εκτέλεσης διαταγής έξωσης από τα σπίτια.  Είναι παράλογο να εξαιρούνται οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες από την προστασία της α’ κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και ο πάγιος εξοπλισμός των επιχειρήσεων.  Όλοι οι συνάδελφοι πανελλαδικά θα ξεσηκωθούμε και θα μας βρουν απέναντι.
Είμαστε υποχρεωμένοι έναντι των επόμενων γενεών να το κάνουμε.

Δεν μπορεί να χαθούν οι κόποι ενός ολόκληρου λαού, που επένδυσαν στην πρώτη κατοικία και στην επιχείρησή τους. Και δεν μιλάμε για κακοπληρωτές, αλλά για αυτούς που είδαν πράγματι τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά και να εξανεμίζονται μέσα στην κρίση, για την οποία οι ίδιοι δεν ευθύνονται.
Καλούμε  Κυβέρνηση  αντιπολίτευση και όλα τα κόμματα να καταθέσουν από κοινού Σχέδιο Νόμου, που θα προστατεύει ξεκάθαρα την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή