Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε κλίμα συγκίνησης η τελετή ονομοτοδοσίας της πλατείας «Ευαγγέλου Β. Κόγια» στους Σοφάδες

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ονομοτοδοσίας της Πλατείας επί των οδών Μουζακίου και Δημάρχου Ιατρού Ευάγγελου Κόγια, στη Δυτική Επέκταση Σοφάδων σε «Πλατεία Ευαγγέλου Β. Κόγια».

Ο Ευάγγελος Κόγιας βετεράνος πολεμιστής του Αλβανικού έπους του 1940 που υπερασπίστηκε με άλλους Δυτικοθεσσαλούς του 5ου Συντάγματος, το Ύψωμα  731 στα στενά της Κλεισούρας, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση όντας φανερά συναισθηματικά φορτισμένος.

Στον Ευάγγελο Κόγια απένειμαν τις σχετικές αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου ΔΕ Σοφάδων και του Δημ. Συμβουλίου οι πρόεδροι κκ Δημ. Δεληγιάννης και Χαράλαμπος Παπαμαργαρίτης αντίσοιχα ενώ την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργος Κωτσός ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας Δομ. Βερίλλης.

Παρέστησαν επίσης ο εντεταλμένος περ. σύμβουλος Ορέστης Ψαχούλας, ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Δημ. Τσιπίδης, υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Καραπιπέρης, ο Διοικητής της ΠΥ Σοφάδων Γ. Νταουτάς και ο Υποδιοικητής Ευαγ. Ζαβλάκας, αντιδήμαρχοι, δημ. Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Με το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή