Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση 9χρονη που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Κατερίνη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μια 9χρονη, που έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής στην Κατερίνη.

16 Jul 2017
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μια 9χρονη, που έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής στην Κατερίνη. 
Το κορίτσι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το κοριτσάκι φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής των γονιών του, βγήκε στο μπαλκόνι, όπου σκαρφάλωσε στα κάγκελα τού μπαλκονιού και στη συνέχεια έπεσε στο κενό, καταλήγοντας στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής.
Η πτώση συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης και η ανήλικη διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης


Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.