Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν οι τρίτεκνοι

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας προχωρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τρίτεκνων.

Σε σχετικό κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

Καλούμε όλες τις οικογένειες με πολλά παιδιά και τα ΜΜΕ σε ανοιχτή διαμαρτυρία μπροστά από το υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί.

Είναι επιτακτική ανάγκη να βάλουμε επιτελούς ένα τέρμα στην τιμωρία των τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών Να στείλουμε ένα μήνυμα στην Κυβέρνηση και σε κάθε κυβέρνηση ότι ως εδώ και μη παρέκει σημερινή κυβέρνηση, ύστερα από τόσα δυσβάστακτα μέτρα που έπληξαν κυρίως τις οικογένειες με πολλά παιδιά λόγο της κρίσης αποφασίζει να βάλει ταφόπλακα στο ζήτημα που λέγεται δημογραφικό.

Αποφασίζει ότι όλοι αυτοί οι Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι είναι πλούσιοι και πρέπει να τιμωρηθούν. Είναι αδιανόητο να λέμε ότι έχουμε χρήματα για να αυξήσουμε τον προϋπολογισμό των οικογενειακών επιδομάτων κατά 40% αλλά δεν έχουμε για αυτές τις κατηγορίες γιατί σας κόβουμε. Αυτό λέγεται εμπάθεια.

Κατηγορούμε τις υπουργίνες μας Αχτσιόγλου και Φωτίου για εμπαιγμό και κοροϊδία προς τις οικογένειες με πολλά παιδιά γιατί μας διαβεβαίωναν δημόσια ότι δεν θα πληγεί κανένας.

Σας καλούμε όλους γιατί πιστεύουμε ότι η κατρακύλα δεν τελειώνει εδω. Αύριο ίσως πάρουν σειρά για περικοπές και τα χαμηλά εισοδήματα. Σας καλούμε όλους να σταθείτε δίπλα μας για να φωνάξουμε στην κυβέρνηση ότι είμαστε εδω, είμαστε πολλοί , είμαστε ενωμένοι και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με το μέλλον των παιδιών μας, με το μέλλον της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για κανέναν. Όσοι αγαπούν τις οικογένειες τους, όσοι αγαπούν τα παιδιά τους επιβάλλεται να βρίσκονται εκεί.

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Π.Ο.Τ.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή