Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σε ρυθμούς …Καραμανλή ο Νομός Τρικάλων

Περιοδεία του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ και Βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στα Τρίκαλα βρίσκεται σήμερα ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ και Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής ο οποίος το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Τρικάλων στο Κέντρο «Νεραΐδα».

Ο κ. Καραμανλής, κατέφθασε λίγο μετά τις 10 το πρωί συνοδευομενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη στο γραφείο του τελευταίου, όπου τον ανέμεναν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας, οι 4 Δήμαρχοι του Νομού Τρικάλων, οι πρώην Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης και Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο Τομεάρχης Υποδομών της ΝΟΔΕ Θανάσης Γκρέκος, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Ντίνος Μπάρδας, Γιώργος Τσίγκας και Απόστολος Κολίτσας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Μιχάλης Λάππας και Βασίλης Κρανιάς και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Βράντζας.

Εκεί, πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη, όπου ο κ. Καραμανλής, πήρε μια «εικόνα» για τον Νομό και παρουσίασε τις δικές τους σκέψεις και απόψεις σε θέματα του τομέα του όπως οδικός άξονας Ε-65, εκτροπή του Αχελώου, φράγμα Μεσοχώρας τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Νομού μέσω Μετεώρων, αλλά και για ζητήματα επικαιρότητας όπως οι …πλημμύρες και η επανεμφάνιση του Σχεδίου «Αθηνά».

Στην συνέχεια ο κ. Καραμανλής δέχτηκε τα Προεδρεία των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, όπου άκουσε τα αιτήματα τους και δεσμεύτηκε πως «αμέσως μόλις η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα αποκαταστήσει τις σημερινές αδικίες με τις περικοπές συντάξεων και επιδομάτων που έπαιρναν και δικαιούνταν».

Στην συνέχεια, μετέβη στο Δημαρχείο Τρικάλων, όπου Δήμαρχος Δημήτρη Παπαστεργίου, τον ενημέρωσε για ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο ενώ σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Καραμανλής «στοχοποίησε» την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ για ότι δεινά υπάρχουν σήμερα στην χώρα.

Αργότερα επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαμπάκας και ενημερώθηκε για την πορεία του Δήμου και για τα προβλήματα των Ξενοδόχων και ακολούθησε προσκύνημα σε Ιερές Μονές των Μετεώρων.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή