Σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα ο νέος Διοικητής Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας

Τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας υποδέχθηκαν  οι θρησκευτικές και πολιτικές Αρχές του Νομού Τρικάλων.
 
Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας βρέθηκε στα Τρίκαλα και μετέβη στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γιώργο Σπηλιόπουλο και συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
 
Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του, συνοδευόμενος από τον κ.  Σπηλιόπουλο και τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας Αλέξανδρο Αγραφιώτη.
 
Ο Δήμαρχος, ευχήθηκε στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Επίσης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, με τους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητο και με τον Διοικητή της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχο Δημήτριο Τσιπίδη.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή