Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεμινάρια ΚΑΡΠΑ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων

Στόχευση στην ασφαλή παραμονή βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων, τα πρώτα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν για εργαζόμενους/ες των σταθμών.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και πρόσκληση από το Τμήμα Φροντίδας Παιδικής Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στελέχη του Δ.ΙΕΚ  του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων παρέδωσαν μαθήματα στο παιδαγωγικό προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών. Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν η «Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση- Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση- Πνιγμονή από ξένο σώμα σε ενήλικες και παιδιά».

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς σημείωσε με έμφαση πως «με τέτοιες πρωτοβουλίες επιδιώκουμε να εξασφαλίζουμε ασφαλέστερες συνθήκες για εργαζόμενους, βρέφη και νήπια στις δομές του Δήμου μας». Ευχαρίστησε, δε, τη διοίκηση και το προσωπικό του Δ.ΙΕΚ για την προσφορά και την άψογη συνεργασία.

Επικεφαλής της Ομάδας Εκπαίδευσης του Δ.ΙΕΚ Γ.Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ ήταν ο διευθυντής κ. Βασίλειος Κατσουγιάννης και τα στελέχη κ.κ. Χρύσα Θάνου, εκπαιδευτικός του Δ.ΙΕΚ, Δέσποινα Αγορογιάννη, νοσηλεύτρια-εκπαιδεύτρια, Ευδοκία Αγγέλη, Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια, Διονύσιος Αλεξίου, καταρτιζόμενος.

Η άριστη συνεργασία με το Δ.ΙΕΚ του Νοσοκομείου θα συνεχιστεί, καθώς, σύμφωνα με την υπεύθυνη του αρμόδιου τμήματος του Δήμου, κ. Ρ. Ζαλαβρά,  τα σεμινάρια θα επεκταθούν και στο μη παιδαγωγικό προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Τρικκαίων.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή