Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεμινάρια γραφής από τα Εργαστήρια Βιβλίου «ΙΑΝΟΣ»

Δώδεκα επιτυχημένους κύκλους μαθημάτων έχουν ολοκληρώσει, στα 6 χρόνια παρουσίας τους στο χώρο της εκπαίδευσης, η αλυσίδα πολιτισμού «ΙΑΝΟΣ» και τα εργαστήρια βιβλίου της, από την άνοιξη του 2013.

Έτσι, λοιπόν, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές για την περίοδο της άνοιξης 2019, με τμήματα Δημιουργικής Γραφής, Διόρθωσης και Επιμέλειας Κειμένων και Εικονογράφησης, τα οποία απευθύνονται όχι μόνο σε όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά του γραπτού λόγου για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά και για όσους αγαπούν τον γραπτό λόγο μέσω της ανάγνωσης μυθιστορημάτων και άλλων βιβλίων.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά θα παρέχετε και η δυνατότητα εκμάθησης εξ’αποστάσεως, ενώ η έναρξή τους είναι Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, και ώρα 8:30μ.μ για Αθήνα (Σταδίου 24) και το Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2019 και ώρα 5:30μ.μ για Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 7).

Το παρών θα δώσουν και γνωστά πρόσωπα του γραπτού λόγου της χώρας, με σκοπό την μεταφορά των γνώσεών τους και της πείρας τους στους ενδιαφερόμενους.
 
Αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα του «ΙΑΝΟΣ» και των σεμιναρίων

Στοιχεία επικοινωνίας
Σταμάτης Νικηταράς, Tηλέφωνο: 210 3217929, Fax: 210 3217686, Email: [email protected]

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή