Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεμινάριο Φλάουτου στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας

Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας διοργανώνει σεμινάριο φλάουτου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με το Κουαρτέτο φλάουτου της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.Πληροφορίες στην γραμματεία του Σ.Ω.Λ. (Θεοφράστου 62-64 Λάρισα) καθημερινά και ώρες 10:00-21:00.Τηλ.2410670917

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Σάντρα Αποστολοπούλου

Το κουαρτέτο φλάουτου της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης μετράει περίπου 20 χρόνια ύπαρξης. Ιδρύθηκε από φλαουτίστες της Κ.Ο.Θ. οι οποίοι με κινητήριο δύναμη την καλή συνεργασία στον χώρο εργασίας τους και την αγάπη για το αντικείμενο, συνευρέθηκαν μουσικά, προκειμένου να εξερευνήσουν και να κάνουν γνωστό στο κοινό το ρεπερτόριο για το συγκεκριμένο σύνολο. Με την πάροδο του χρόνου έγιναν εναλλαγές στα μέλη του συνόλου, τα οποία είναι πάντα ενεργοί φλαουτίστες της Κ.Ο.Θ., διατηρώντας και εξελίσσοντας την αρχική του μορφή. Το σύνολο ασχολείται με συνθέσεις γραμμένες κατεξοχήν για τη συγκεκριμένη σύνθεση οργάνων (W.A.Mozart,A.Tcerepnin,Z.deLorenzo,S.Guibaidulina,E.Bozza,F.Kuhlau,Δ. Δοξάκη,κ.α.) καθώς και μεταγραφές έργων από συναδέλφους μουσικούς (π.χ.G.Stepic).Έχουν δώσει συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Αξιζει να σημειωθεί πως μέλη του συνόλου έχουν υπάρξει οι Ίλιε Μακοβέι,Πέτρος Σουσάμογλου και Νίκος Κουκής. Σήμερα το σύνολο αποτελείται από τους Γιάννη Ανισέγκο,Όθωνα Γκόγκα,Νικολό Δημόπουλο και Ματούλα Χατζή.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή