Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: «Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ myDATA»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει σεμινάριο την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ώρες 16:00 – 21:00, με θέμα: «Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ myDATA», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν με σαφήνεια οι ανάγκες συμμόρφωσης, τόσο σε ενέργειες, όσο και σε χρονικό προγραμματισμό των δράσεων τους, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις που δημιουργεί το νέο πλαίσιο είναι μεγάλες και οι συνέπειες στην λειτουργία των εμπλεκομένων θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές φοροτεχνικούς, προϊσταμένους και στελέχη λογιστηρίων, ελεύθερους επαγγελματίες και γενικά σε όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί για την υποχρέωση διαβίβασης των δεδομένων των λογιστικών αρχείων των νομικών οντοτήτων ή/και των ασκούντων επιχειρηματική δραστηριότητα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Γρηγόρης Ταπεινός. Είναι Γενικός Διευθυντής της ΚΕΥ, έχει συμπληρώσει 25 χρόνια εμπειρίας ως στέλεχος Ελληνικών και Πολυεθνικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τα οποία 15 ως Οικονομικός Διευθυντής, ενώ 7 ως Ελεγκτής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2020.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: [email protected] και τηλ.: 2410555507.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή