Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Διαχείριση Αποθήκης – Warehousing

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, ώρες 10:00–18:00, με θέμα: «Διαχείριση Αποθήκης – Warehousing», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας, 1ος όροφος).

Το σεμινάριο στοχεύει στην επιμόρφωση των εργαζομένων που φιλοδοξούν να λειτουργούν με τους βέλτιστους τρόπους ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα εμπορευμάτων με το ελάχιστο δυνατό κόστος αποθήκευσης. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διδαχθούν δοκιμασμένες μεθόδους και πρακτικές διαχείρισης αποθήκης σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία.

Το πρόγραμμα ακολουθεί τις αρχές της διαδραστικής εκπαίδευσης και αποτελείται από πληθώρα παραδειγμάτων, ασκήσεων, ομαδικών εργασιών και καταιγισμό καινοτόμων ιδεών .

Επίσης με κάποιες επιπλέον ώρες επιπρόσθετης διδασκαλίας και σε συνεργασία με τα στελέχη της Projectyou, οι εκπαιδευόμενοι που ενδιαφέρονται, θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για τη Διεθνή Πιστοποίηση Logistics από το European Logistics Association (ELA) στην ενότητα Οικονομική Διαχείριση Αποθήκης – Warehousing.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, υπεύθυνους αποθήκης και γενικά σε όλους εκείνους που εμπλέκονται ενεργά στο κύκλωμα αποθήκευσης, διακίνησης και διαχείρισης υλικών της επιχείρησης (Logistic Managers, Υπεύθυνους Προμηθειών, Υπεύθυνους διανομών – Παραγωγής).

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κώστας Θεοφανίδης, Ηλεκτρολόγος – Μηχανολόγος, MSc Business Μanagement, τ. τεχνικός Διευθυντής πετρελαϊκών και κατασκευαστικών εταιριών, τ. Πρόεδρος ΠΣΣΑΜΕΕ,  τ. μέλος ΔΣ Ελληνικού Δικτύου Διαχειριστών Έργων, First Trainer PM-Greece, πιστοποιημένος στο Project Management PMA-D, εισηγητής σεμιναρίων Management, Business Development Consultant και Business and Career Mentor.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: [email protected].

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή