Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεμινάριο με θέμα «Η καλλιέργεια των ψυχανθών»

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο 100 ωρών με θέμα «Η καλλιέργεια των ψυχανθών».

Τα ψυχανθή αποτελούν μια οικογένεια φυτών που παρουσιάζει υψηλή διατροφική αξία, ενώ παράλληλα αποτελούν και βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής. Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζοντας έμπρακτα ένα από τα πιο δυναμικά τμήματα της τοπικής κοινωνίας, τους νέους και νέες που διακρίνουν στον πρωτογενή τομέα επιχειρηματικές ευκαιρίες, βάζει υπό την αιγίδα του το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους έως 40 ετών που καλλιεργούν ή ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν καρποδοτικά ψυχανθή είδη και θα διεξαχθεί από 7/3/2018 έως 19/5/2018 κάθε Τετάρτη και Σάββατο στο αμφιθέατρο του Μύλου Ματσόπουλου (θεωρητικό μέρος) και σε κοντινούς αγρούς με ψυχανθή (πρακτικό μέρος).

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ με την ολοκλήρωσή του στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο: [email protected] (δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Ηλικία, Τηλέφωνο, Ιδιότητα, Ταχυδρομική & Ηλεκτρονική Διεύθυνση) από τη Δευτέρα 5/2/2018 έως την Τρίτη 13/2/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη συνεργαζόμενη δομή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Λάρισα, στο τηλέφωνο 2410551320.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή