Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεμινάριο στις νέες τεχνολογίες

Το  «e-trikala», οι «Εθελοντές Τρικάλων» και ο πιστοποιημένος από το Ι.Κ.Υ του Υπουργείου Παιδείας  Οργανισμός «En.O Greece», διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στις Δημιουργικές Περιηγήσεις».
 
Το σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών είναι συνέχεια της επιμόρφωσης στους τομείς του Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης, που υλοποιείται από τους «Εθελοντές Τρικάλων» από τον Σεπτέμβριο του 2016.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 11 Ιουνίου  (από τις 10 το πρωί  έως στις 2 το μεσημέρι) στο Μύλο Ματσόπουλου στις νέες αίθουσες«Θέατρο Μηχανουργείο και Αναγνωστήριο»  και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Για λόγους σωστής οργάνωσης και ουσιαστικής εκπαίδευσης ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 40, διαμοιρασμένοι σε  2 ομάδες των 20 ατόμων.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των ωφελουμένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα μαθήματα, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου  στέλνοντας email στην διεύθυνση:  [email protected]  
Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση Smartphones ή Tablet με λειτουργικό «Android», τα οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν και να τα έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Πληροφορίες στο τηλ: 6932628110
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή