Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σέρρες: Συναυλία- Συγκέντρωση για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών (φωτό και βίντεο)

Της Βάσιας Ναούμ

«Οι Σέρρες δεν είναι μόνο τα 23.000 άτομα που ψήφισαν τον Καραμανλή»

Συναυλία – Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, δυστυχώς, η συμμετοχή του κόσμου στην συγκεκριμένη δράση ήταν μικρή, πιθανόν λόγω και του βροχερού καιρού, που ανάγκασε την εκδήλωση να λήξη πρόωρα, με το ραντεβού να ανανεώνεται για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, μπροστά στην Αντιπεριφέρεια.

Τα λόγια των συντονιστών συγκλόνισαν και συγκίνησαν το κοινό καθώς όπως δήλωσαν, «Οι Σέρρες δεν είναι μόνο τα 23.000 άτομα που ψήφισαν τον Καραμανλή, αλλά είμαστε όλοι εμείς που ζητάμε δικαίωση για τους ανθρώπους που έφυγαν, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς, να μην φοβόμαστε, συνεχίζουμε με τις υπογραφές, να μην συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα .»

Υπενθυμίζουμε, πως οι Σέρρες αποτελούν τον τόπο καταγωγής του πρώην Υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, όπου έχουν πραγματοποιηθεί πολλές συγκεντρώσεις, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται έξω από το γραφείο του, ζητώντας την άρση ασυλίας του, αλλά και τη δικαίωση όλων των ψυχών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η σημερινή πρωτοβουλία διοργανώθηκε, από από εργατικά σωματεία, συλλόγους και φορείς της πόλης των Σερρών και ειδικότερα από την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών, το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΣ Ν. Σερρών, το Σωματείο υπαλλήλων ΟΤΑ ν. Σερρών, το Σωματείο εργατών επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών, το Σωματείο εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Ν. Σερρών, τον Σύλλογο κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών και τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή