Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σφίγγει ο κλοιός εντός Βουλής για την Κατερίνα Παπακώστα (BINTEO)

Στο στόχαστρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη στάση της στη Βουλή και ομιλία…για «όσκαρ»

Σε κλίμα έντασης και αρκετών αντεγκλίσεων πραγματοποιήθηκε χθες η ομιλία της Ζωής Κωσνταντοπούλου ως πρόεδρος του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας, στο βήμα της Βουλής.

Το ακροατήριο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ουκ ολίγες φορές διάκοψε την εισήγησή της, ανάμεσά τους και η βουλευτής της ΝΔ του νομού Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα η οποία όμως εισέπραξε σκληρή απάντηση από την κα Κωσνταντοπούλου.

Όπως της απηύθυνε, «Κυρία Παπακώστα η οικογένεια Πλακιά σας απάντησε και εγώ είμαι με την οικογένεια των τριών κοριτσιών που κόπηκε το νήμα της ζωής τους. Δεν θέλετε να μιλάει όποιος αποτελεί κίνδυνο. Σε εμένα δεν μπορείτε να πείτε όσα λέτε σε άλλα κόμματα. Αντιλαμβάνεστε ότι σφίγγει ο κλοιός. Όπως το αντιλαμβάνεται και ο κ. Καραμανλής και ο κ. Μητσοτάκης».

Είναι δεδομένο ότι η στάση της κας Παπακώστα αλλά και οι αντιδράσεις που γεννά στις οικογένειες των θυμάτων, πλέον την έχουν κάνει «ορατή» στο κάδρο των Τεμπών. Φαίνεται ωστόσο ότι κάτι τέτοιο δεν έχει εκτιμηθεί ανάλογα.

Η ομιλία της κας Παπακώστα στη Βουλή, σχολιάστηκε με δυσμενή τρόπο ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να μιλήσουν για «οσκαρική» ομιλία, ανάμεσα σε αυτούς ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης. Αθηναϊκά ΜΜΕ δε, έκαναν λόγο για τοποθέτηση «θεατρικών» διαστάσεων την ώρα που λίγες μόλις μέρες πριν, όπως επισημαίνουν, αναγκάστηκε να μη δώσει το «παρών» στην παρέλαση του νομού στον οποίο εκλέγεται…  

Το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο πολιτικά μιας και φαίνεται ότι πλέον δεν δίνεται ούτε πολιτικό αλλά ούτε και κομματικό περιθώριο στα λάθη.

Δείτε το βίντεο της απάντησης της κας Κωσνταντοπούλου στην Κ. Παπακώστα (από το 9:40):

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή