Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σημαντική παρέμβαση η λειτουργία ιατρείου με απινιδωτή στο Χιονοδρομικό Περτουλίου

Η συζήτηση γύρω από την ασφάλεια των πολιτών κατά τη διάρκεια όχι μόνο αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και κατά τη διάρκεια μαζικής προσέλευσης σε σημεία ενδιαφέροντος του νομού Τρικάλων συνεχίζεται.

Κάποιες παρεμβάσεις όμως ήδη έχουν γίνει και πριν τα γεγονότα που εύλογα μας προβλημάτισαν. Όπως αυτή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου όπου ήδη λειτουργεί Ιατρείο με γιατρό και υποδομές για την παροχή πρώτων βοηθειών με απινιδωτή.

Στόχος είναι η ασφάλεια όσων Τρικαλινών και τουριστών επισκέπτονται τα ορεινά μας και δη το χιονοδρομικό κέντρο και όπως αναφέρει σχετικά στο trikalanews.gr η αντιδήμαρχος Υγείας κα Χαρά Καλλιώρα η οποία ακολουθεί με συνέπεια τα πρότυπα για έναν ασφαλή υγειονομικά Δήμο, προσπαθώντας με όσα μέσα διαθέτει να κάνει παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της πρόληψης.

«Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε στον χώρο του Χιονοδρομικού Κέντρου την υγειονομική κάλυψη των πολιτών που το επισκέπτονται για να περάσουν όμορφες στιγμές με γιατρό και ιατρείο. Δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας και αυτό για μένα ως αντιδήμαρχο Υγείας είναι αδιαπραγμάτευτο» ανέφερε η κα Καλλιώρα.

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε το επόμενο διάστημα θα γίνει και επανεκπαίδευση του προσωπικού του Χιονοδρομικού Κέντρου στην παροχή πρώτων βοηθειών, γεγονός εξίσου σημαντικό.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή